O meni

Snježana Piršl

Ja sam Snježana Piršl i vlasnica sam agencije Khalas nekretnine.
Kreativna sam pa su moji hobiji šivanje, izrada nakita, restauriranje namještaja, ukratko - od malih i odbačenih ponekad nebitnih stvari uvijek napravim nešto posebno i lijepo.
Volim putovati, boraviti u prirodi i uživam u šetnjama sa svojim psom Tarom.

             
U mojoj životnoj fazi, kada su  mir, sreća i zadovoljstvo postali ono što najviše cijenim, odlučila sam napraviti zaokret u svojoj karijeri te rad u korporaciji zamijeniti onim što ću raditi s više strasti i zadovoljstva.
Odluka da krenem u posao s nekretninama je bila prilično logična, jer su nekretnine uvijek bile moja strast.
Zanimalo me sve o njima! Načini gradnje, lokacije, uređenje okućnica, unutarnji dizajn, uređenje balkona, sitni detalji koji su nekome nebitni, ali moje oko ih vidi. Jer nekretnine su dio naše osobnosti, šarma i umjetnosti življenja.

Nekretnine zasigurno nisu samo zidovi, već puno više od toga. U njima stvaramo dom, družimo se, radimo, gradimo uspomene i život kakav želimo.
Naša nekretnina treba biti mjesto koje nam je sigurna luka i utočište.

U svijetu gdje se nekretnine često percipiraju kao samo poslovna transakcija, moja vizija je pružiti ljudski dodir, izgraditi povjerenje i pomoći ljudima u pronalaženju doma u kojem se osjećaju istinski sretnima.

Zato mi s povjerenjem dopustite da s Vama prođem proces prodaje, kupnje ili najma Vaše nekretnine i pokažem Vam da sve to možemo napraviti bez stresa, polako, smireno, korak po korak, što je glavna odrednica moga rada.

Javite mi se već danas i dopustite da Vas uvedem u svijet Khalas nekretnina!

                                                                                                                                                                         JAVITE MI SE